Zoek je een goede rijschool?

Je heb je aangemeld voor een auto-, motor- of brommer theoriecursus of bent dat van plan, maar hebt nog geen idee welke rijschool bij jou past? Laat VT Opleidingen jou helpen bij het vinden van een goede rijschool!

Wij gaan op basis van jouw voorkeuren en woonplaats op zoek naar een voor jou geschikte en goede rijschool! Wil je bijvoorbeeld eerst een proefles doen dan overleggen wij voor jou bij de rijschool over de mogelijkheden en informeren jou daarover.

Wij werken met een groot aantal rijscholen in de regio samen en kunnen daardoor een rijschool vinden die exact past bij jouw wensen!


Een goede rijschool vinden


Een goede rijschool vind je niet 1, 2, 3. Er zijn aardig wat dingen waar je naar kunt vragen of waar je op moet letten bij het maken van een keuze. Welke rijscholen zitten er in mijn regio? Hebben deze rijscholen een wachtlijst of kan ik direct beginnen? Welke rijopleidingen bieden de rijscholen en welke past het beste bij mij? (Denk aan een reguliere rijopleiding, een rijopleiding in stappen (RIS), een spoedopleiding of misschien een faalangst opleiding) Krijg ik rijles van een mannelijke of vrouwelijke instructeur? Wat is het slagingspercentage van de rijschool? Enzovoort..

Heb je geen tijd of simpelweg geen zin om hier zelf achteraan te gaan, laat het dan aan ons over.

Nog geen theoriecursus geboekt?

Lees dan verder op onze theoriecursus pagina alles wat je moet weten over het theorie-examen en manieren om je voor te bereiden.

Of meld je direct aan voor een theoriecursus pakket en reserveer je cursusdatum!

Wil je onze hulp inschakelen bij het vinden van een voor jou geschikte rijschool?

Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 
 
Geweldig! Top begeleiding, goede lessen met geduldige uitleg, (en ern beetje humor ook) mede daarom beide kids in 1x geslaagd ? Aanrader voor diegenen die nog zoeken naar een goede rijschool/opleider die zowel praktijk als theorie aanbiedt!
Andrea Jansen
Andrea Jansen
13:31 28 Sep 17
Lessen op maat en super flexibel! Absolute aanrader, zou er zeker nog een keer gebruik van maken maar het aantal voertuigen waarvoor ik een rijbewijs zou kunnen halen zijn op!
Maarten van Waesberge
Maarten van Waesberge
12:22 28 Sep 17
Een man met veel geduld en toewijding voor het vak. Probeert de theorie zo duidelijk mogelijk aan je uit te leggen en neemt de tijd voor je. Kortom, super!
Marijke van Dorp
Marijke van Dorp
15:08 28 Sep 17
Goede opleiding/cursus waar je ook echt iets aan hebt!! Zeker een aanrader om hier je cursus te volgen
Nisrine Benaissa
Nisrine Benaissa
11:58 28 Sep 17
Super goed informatie, heel duidelijk. Je komt echt alles te weten. Een dikke 10!
Esther Kint
Esther Kint
12:30 28 Sep 17
Zeer goede en bekwame rijschool goed lesmateriaal, perfecte uitleg. Heb er dan ook heel veel aan gehad en natuurlijk geslaagd
Elly Katwijk
Elly Katwijk
10:24 01 Oct 17
Zeker aan te raden bij iedereen die nog zijn theorie moet halen. Duidelijke uitleg, voor elk onderdeel wordt er goed de tijd genomen om het zo duidelijk mogelijk uit te leggen, een prettige sfeer en een warme persoonlijkheid!
QRD
QRD
18:36 13 Mar 18
Er wordt heel goed les gegeven op een grappige manier waardoor je dingen makkelijk onthoudt! Gelukkig gelijk geslaagd voor me theorie!
Nida Afridi
Nida Afridi
19:24 15 Mar 18
Deelgenomen aan de theorie cursus en hierdoor in 1x geslaagd voor mijn theorie examen. Een hoop informatie waar je zelf waarschijnlijk over heen zou lezen wordt uitgelegd net zo lang tot je het ook daadwerkelijk begrijpt. Voor iedereen aan te raden!
sparksfly2u
sparksfly2u
17:15 07 Feb 18
Super fijne cursus! Abid legt de moeilijke vragen makkelijk uit zodat iedereen het begrijpt! Dankjewel
Malaika vn Kmpn
Malaika vn Kmpn
16:14 11 Mar 18
zeer zeker aan te raden Abid legt alles super duidelijk uit en neemt de tijd voor je om naar je te luisteren. Hij legt alles uit net zo lang tot je het snapt.
Denise Van Doorn
Denise Van Doorn
09:09 29 Jan 18
Informatief én gezellig! Super veel geleerd in twee dagen. Het is wel belangrijk van te voren thuis te leren, kun je tijdens de lessen extra uitleg vragen. En... in 1 keer geslaagd!
Jorinde B
Jorinde B
07:32 06 Apr 18
In twee dagen wordt informatie waar je zelf overheen zou lezen duidelijk besproken en echt tot leven gewekt door beeld en uitleg. Het is slim om van tevoren te leren. Er is een informele sfeer en genoeg mogelijkheid om vragen te stellen. Hierdoor zijn de cursusdagen snel voorbij gegaan. Ook ik ben in één keer geslaagd!
Sanne Feddema
Sanne Feddema
16:12 24 Apr 18
heel educatief ben zeer tevreden over hoe het verliep en heb veel geleerd als je iets niet begrijpt dan wordt het zo vaak dat het nodig is uitgelegd en niemand is left out overal een goeie 2 dagen aan les echt een aanrader
Steven Meijboom
Steven Meijboom
19:53 01 Jul 18
Erg tevreden, toen ik begon aan de opleiding wist ik eigenlijk vrij weinig over het verkeer. Doordat alles mij zo goed is uitgelegd ben ik in 1 keer geslaagd en kan ik beginnen aan mijn praktijk!
Simon Melief
Simon Melief
20:17 12 Feb 19
Zelfs na maanden zelf leren was deze cursus zeer nuttig en heb ik er een hele hoop van geleerd. Er wordt dieper ingegaan op moeilijke vraagstukken en de betekenis van alle tekens borden en regels. Zeer relaxte sfeer en alles tot in de puntjes geregeld.
Anita van der Meer
Anita van der Meer
12:08 13 Jan 19
Lessen waren heel duidelijk en ik heb veel geleerd in een korte tijd. Ik raad het echt aan voor iedereen!!
Xander Viuda
Xander Viuda
13:10 16 Jan 19
alles word erg snel uitgelegd maar verder prima
Cigdem Yildiran
Cigdem Yildiran
11:15 12 Feb 19
Erg goed alle punten aangepakt die nodig waren, de tijd vloog voorbij!
Jan-Jelle Valk
Jan-Jelle Valk
10:08 16 Jan 19
Goeie, leuke en duidelijke theorie en praktijklessen.
Kyan Vuijk
Kyan Vuijk
09:28 10 Jun 19
Ik vond het super hij gaat echt vanaf het begin tot het eind te werk alles wordt behandeld en tuurlijk moet je zelf ook er iets aan doen Nog nooit zo les gehadTrots op
Peter Gardelli
Peter Gardelli
12:39 10 Jun 19
Hele leuke rijschool. Vriendelijke rijinstructeur! En een goede uitleg bij de theoriecursus!! Helemaal top
Dees Eck
Dees Eck
09:48 10 Jun 19
Top lessen gehad! Veel geduld en rust en op je eigen tempo
romy vankan
romy vankan
13:42 11 Jun 19
Hartstikke fijne cursus gehad, als je iets niet begreep werd t uitgelegd tot je het wel wist. Tussendoor even pauze ook fijn! En op t fijn een klein toetsje om te zien of je alles had inhouden. Aanrader!
Azaria Walker
Azaria Walker
08:54 12 Jun 19
Zeer goede les, hierdoor in 1x mijn theorie gehaald! Zeker aan te raden, was nog gezellig ook!
Merch Crew
Merch Crew
20:22 07 Jul 19
Word heel goed uitgelegd en ook heel erg duidelijk ik heb er wat aangehad 😁
Manuela
Manuela
20:20 07 Jul 19
Een gezellige en ook nog eens heel leerzame les. Zeker een aanrader.
Indy Slegtenhorst
Indy Slegtenhorst
21:07 07 Jul 19
Zeer goede les, hierdoor in 1x mijn theorie gehaald! Zeker aan te raden, was nog gezellig ook!
Merch Crew
Merch Crew
20:22 07 Jul 19
Super curcus gehad ! Duidelijke uitleg en nog eens gezellig ook! voelde me ook zeker op mijn gemak 😊Na de curcus mijn theorie gehaald nadat ik eerder meerdere keren ben gezakt. Ik raad het zeker aan om een curcus te volgen via VT opleidingen.
ellymay koster
ellymay koster
19:39 23 Sep 19
1
Whatsapp ons
Powered by