Klassikale theoriecursus Hoogvliet

Ben je begonnen of wil je binnenkort beginnen aan het volgen van autorijlessen dan wordt het natuurlijk de hoogste tijd om je ook alvast voor te bereiden op je theorie-examen. Doe mee aan een klassikale theoriecursus bij VT Opleidingen! VT Opleidingen is dé betrouwbare aanbieder van theoriecursus (sen) in Hoogvliet Rotterdam. Vanuit het prachtige Art Studio Campus aan de Kolbleistraat in Hoogvliet verzorgen de klassikale theoriecursus wekelijks.Voordelen van een theoriecursus

  • Onze theorieleraren motiveren je om actief mee te doen tijdens de theoriecursus.
  • Alle lesstof wordt zo duidelijk mogelijk en stap voor stap uitgelegd.
  • Je hoeft niet bang te zijn dat je belangrijke onderdelen voor het examen mist!
  • In een interactieve omgeving met een theorieleraar en medeleerlingen wordt leren een stuk leuker!
  • Je krijgt de kans vragen te stellen als je iets niet direct begrijpt.
  • Je leert bij ons niet met trucjes antwoorden te onthouden, je leert verkeerssituaties begrijpen.
  • Een theoriecursus is de beste leermethode voor leerlingen met concentratieproblemen of dyslexie!

Voor de theoriecursus kun je kiezen uit 3 verschillende pakketten. Bekijk de pakketten en kies welke het beste bij jou aansluit!


* Bij pakket 2 en 3 krijg je een gratis theorieboekje (t.w.v. €15) én 1000 credits (t.w.v. €15)!

**Bij pakket 3 wordt tevens vervoer van de theoriezaal naar het CBR examencentrum en terug geregeld.

Pakket 1

Nu €99

  • 2-daagse theoriecursus excl. theorie-examen

Pakket 3**

Nu €199

  • 2-daagse theoriecursus incl. theorie-examen

Alles wat je moet weten over de theoriecursus


De theoriecursus vindt wekelijks in het weekend plaats en beslaat 2 dagen, namelijk de zaterdag en de zondag. Op de zaterdag heb je cursus van 09.00 uur t/m 15.00 uur en op de zondag van 10.00 uur t/m 15.00 uur. Kortom in 1 weekend ben je compleet klaargestoomd voor je theorie-examen. Doordat wij 2 dagen cursus bieden leer én onthoud je veel meer dan bij een 1daagse cursus!

Een theoriecursus waar je wel lange tijd profijt van hebt


Bij 1daagse cursussen leer je heel vaak ezelsbruggetjes en trucs om de examenvragen juist te kunnen beantwoorden. Je leert slechts antwoorden uit je hoofd op vragen die bij het theorie-examen 'kunnen' worden gevraagd. Lees hier de ervaringen van gedupeerden van 1daagse theoriecursus aanbieders. Dus echt begrijpend leren doe je in feite niet. Want eerlijk = eerlijk, hoeveel lesstof denk je te kunnen onthouden in 4 uurtjes theorieles? Dit is menselijk gezien bijna onmogelijk en daar doet VT Opleidingen liever niet aan mee. Ons doel is om van jou een goede weggebruiker te maken zodat jij straks veilig het verkeer in kan.

Geweldig! Top begeleiding, goede lessen met geduldige uitleg, (en ern beetje humor ook) mede daarom beide kids in 1x geslaagd 👍 Aanrader voor diegenen die nog zoeken naar een goede rijschool/opleider die zowel praktijk als theorie aanbiedt!
Andrea Jansen
Andrea Jansen
13:31 28 Sep 17
Lessen op maat en super flexibel! Absolute aanrader, zou er zeker nog een keer gebruik van maken maar het aantal voertuigen waarvoor ik een rijbewijs zou kunnen halen zijn op!
Maarten van Waesberge
Maarten van Waesberge
12:22 28 Sep 17
Een man met veel geduld en toewijding voor het vak. Probeert de theorie zo duidelijk mogelijk aan je uit te leggen en neemt de tijd voor je. Kortom, super!
Marijke van Dorp
Marijke van Dorp
15:08 28 Sep 17
Goede opleiding/cursus waar je ook echt iets aan hebt!! Zeker een aanrader om hier je cursus te volgen
Nisrine Benaissa
Nisrine Benaissa
11:58 28 Sep 17
Super goed informatie, heel duidelijk. Je komt echt alles te weten. Een dikke 10!
Esther Kint
Esther Kint
12:30 28 Sep 17
Zeer goede en bekwame rijschool goed lesmateriaal, perfecte uitleg. Heb er dan ook heel veel aan gehad en natuurlijk geslaagd
Elly Katwijk
Elly Katwijk
10:24 01 Oct 17
Zeker aan te raden bij iedereen die nog zijn theorie moet halen. Duidelijke uitleg, voor elk onderdeel wordt er goed de tijd genomen om het zo duidelijk mogelijk uit te leggen, een prettige sfeer en een warme persoonlijkheid!
QRD
QRD
18:36 13 Mar 18
Er wordt heel goed les gegeven op een grappige manier waardoor je dingen makkelijk onthoudt! Gelukkig gelijk geslaagd voor me theorie!
Nida Afridi
Nida Afridi
19:24 15 Mar 18
Deelgenomen aan de theorie cursus en hierdoor in 1x geslaagd voor mijn theorie examen. Een hoop informatie waar je zelf waarschijnlijk over heen zou lezen wordt uitgelegd net zo lang tot je het ook daadwerkelijk begrijpt. Voor iedereen aan te raden!
sparksfly2u
sparksfly2u
17:15 07 Feb 18
Super fijne cursus! Abid legt de moeilijke vragen makkelijk uit zodat iedereen het begrijpt! Dankjewel
Malaika vn Kmpn
Malaika vn Kmpn
16:14 11 Mar 18
zeer zeker aan te raden Abid legt alles super duidelijk uit en neemt de tijd voor je om naar je te luisteren. Hij legt alles uit net zo lang tot je het snapt.
Denise Van Doorn
Denise Van Doorn
09:09 29 Jan 18
Informatief én gezellig! Super veel geleerd in twee dagen. Het is wel belangrijk van te voren thuis te leren, kun je tijdens de lessen extra uitleg vragen. En... in 1 keer geslaagd!
Jorinde B
Jorinde B
07:32 06 Apr 18