Waar staat VT Opleidingen voor?

VT Opleidingen staat voor Verkeerstheorie Opleidingen en biedt 2-daagse theoriecursussen aan rijschool leerlingen. Wij bieden geen praktijklessen aan en hebben ons hierdoor compleet kunnen specialiseren in theorielessen van kwaliteit.

Hoe wij dit doen?

Herkent u het volgende; U bent vaker met theoriestof bezig tijdens uw rijlessen dan uw kandidaat het rijden goed bij te brengen. U merkt dat uw leerling door het gebrek aan de juiste regels en inzicht in het verkeer te kort komt aan de praktijklessen. En uw rijschool heeft helaas de mogelijkheid niet om zelf leerlingen theorielessen aan te bieden. Dit is waar wij van pas kunnen komen! Wij werken hierin graag met u samen.


Wij van VT Opleidingen verzorgen de theorie en ú, als rijschoolhouder, verzorgt de praktijk! Zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw leerlingen beter scoren bij het praktijkexamen en direct als uitstekende bestuurders de weg op gaan!

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Een kandidaat met het theorie-examen op zak stapt beter voorbereid in uw lesauto.
  • U zult veel minder moeite hebben uw leerling de praktijk bij te brengen omdat uw leerling de theorie al beheerst.
  • U krijgt de mogelijkheid een totaalpakket inclusief theoriecursus aan te bieden aan toekomstige leerlingen. Deze kunt u voortaan promoten op uw rijschool website en drukwerk!
  • Per leerlingen die u bij ons aanmeldt verdient u €5, maandelijks aan u gefactureerd.
  • Wij plaatsen uw logo inclusief link naar uw website op onze eigen website. (Wij plaatsen een link naar uw website bij uw logo mits u ook een link terugplaatst) Dit komt uw Google rankering enorm ten goede en kan bijdragen aan meer verkeer op uw website!
  • Incidenteel komt het voor dat wij aanmeldingen voor een theoriecursus krijgen van leerlingen die nog geen rijschool hebben gekozen. In deze gevallen refereren wij naar een rijschool waar wij mee samenwerken en die het meest geschikt is voor de leerling.

Meld u vandaag nog aan!

Direct aanmelden!

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ons en onze werkwijze, dan nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen bij ons. Uiteraard zal de koffie klaarstaan! Wel eerst even een afspraak maken natuurlijk.Stuur ons een bericht


1
Whatsapp ons
Powered by